Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.05.2024

Вимагав 8 000 доларів США за виділення земельної ділянки – на Хмельниччині повідомлено про підозру посадовцю селищної ради (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру одному з начальників відділів Ярмолинецької селищної ради в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
Чиновник вимагав та отримав від підприємця кошти за позитивне вирішення питання про виділення земельної ділянки комунальної форми власності.
 
Оформлення дозвільних документів для розміщення на ділянці дитячого батута та двох МАФ-ів посадовець оцінив у 8 000 доларів США.
 
Його затримано при передачі коштів в порядку ст. 208 КПК України.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України та Управління СБУ в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 101