Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2024

Налагодили канал постачання наркотиків у колонію – на Хмельниччині судитимуть учасників злочинного угрупування (ФОТО)

 
Встановлено, що двоє засуджених, один з яких в кримінальному середовищі має певний статус, організували канал постачання наркотиків на територію колонії з метою подальшого збуту ув’язненим.
 
До свого «бізнесу» залучили ще 1 особу, яка перебувала на волі. Він і постачав «товар» спільникам в тюрму різними партіями через поштові відправлення.
 
Заборонені речовини приховували у кондитерських виробах, молочних продуктах, пакетах з цукром і навіть у дитячому харчуванні.
 
За результатами проведення слідчих дій виявлено та вилучено мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, більше 60 гр метадону, пристрої для вживання наркотиків, блокноти із чорновими записами.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП в області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України, за підтримки відділу оперативно-розшукової роботи Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції та оперативників ДУ «РВК (№78)» та ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор».
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 151