Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2024

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який металевим прутом побив свого 12-річного пасинка

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 41-річного чоловіка за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження малолітньому (ч. 1 ст. 121 КК України).
 
Подія сталась 11 січня в одному із сіл Кам’янеччини.
 
Під час конфлікту з 12-річним сином своєї співмешканки чоловік вхопив металевий прут та почав бити ним пасинка. Потерпілий зміг вирватись та вибігти з будинку на вулицю. В цей час поруч проїжджав екіпаж патрульної поліції, до яких дитина звернулась по допомогу. Поліцейські одразу ж викликали медиків, які доставили хлопчика до лікарні.
 
При огляді лікарі виявили у нього чисельні переломи та забої різних частин тіла. Ступінь важкості завданих травм медики оцінили як тяжкі.
 
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі він перебуває під вартою.
 
Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 113