Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2024

Вимагав гроші та погрожував розправою матері і доньці – судитимуть жителя Хмельниччини (ФОТО)

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно жителя м. Славута за фактами умисного нанесення легкого тілесного ушкодження та вимагання грошових коштів з погрозою насильства і розголошення відомостей, які потерпілі бажають зберегти в таємниці, в умовах воєнного стану (ч. 1 ст. 125, ч. 4 ст. 189 КК України).
 
За даними слідства, обвинувачений вимагав у двох місцевих жительок 50 тис грн. У разі несплати грошових коштів – погрожував їм фізичною розправою та розголошенням відомостей особистого характеру.
 
Протягом декількох місяців він висловлював погрози матері і доньці телефоном та писав повідомлення в один із месенджерів.
 
Також підстеріг одну із потерпілих на вулиці і побив. Тоді вона й звернулась до поліції.
 
Наразі чоловік перебуває під вартою.
 
Досудове розслідування здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 153