Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2024

На Хмельниччині судитимуть водія, який у нетверезому стані вчинив ДТП зі смертельними наслідками (ФОТО)

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 49-річного жителя м. Дунаївці за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).
 
Аварія сталася у грудні минулого року на автодорозі Дунаївці - Грушка поблизу села Мушкутинці.
 
Водій BMW X5 зіткнувся з автомобілем ВАЗ 21110. Внаслідок аварії     46-річний водій ВАЗу отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Наступного дня від отриманих травм він помер.
 
Поліцейські встановили, що винуватець ДТП був у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові перевищував норму у 8,5 разів.
 
Його затримали в порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі обвинувачений перебуває під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 139