Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2024

Олексій Олійник на координаційній нараді з правоохоронцями: воєнні злочини залишаються пріоритетами для усіх правоохоронних органів

Сьогодні, 15 лютого 2024 року, керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів щодо забезпечення законності і правопорядку в регіоні.
 
На нараді обговорено стан злочинності на території області та шляхи спільного вирішення актуальних питань роботи органів правопорядку в умовах воєнного стану. Підбито та проаналізовано підсумки роботи за 2023 рік та  поставлено завдання на найближчу перспективу.
 
Очільник відомства акцентував увагу на тому, що основним завданням правоохоронців зараз є розслідування злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також злочинів, пов’язаних із збройною агресією рф.
 
Акцентовано увагу та визначено спільні заходи, спрямовані на викриття колаборантів, незаконного переправлення громадян через державний кордон та ухилення від призову на військову службу.
 
Олексій Олійник наголосив, що за рік спільна злагоджена робота дала реальні позитивні результати. Однак, на території області зросла кількість особливо тяжких (на 75%) та тяжких злочинів (удвічі). Неабиякою проблемою для нашого регіону стали шахрайства, ріст яких відбувся майже у три рази.
 
Тому нагальним є об’єднання зусиль правоохоронних та інших державних органів для вирішення низки складних та важливих завдань з підвищення ефективності правоохоронної діяльності в сучасних умовах.
 
Керівник закликав усіх присутніх активізувати роботу на проблемних напрямках.
 
За результатами координаційної наради прийнято відповідну постанову із конкретними завданнями для правоохоронних органів.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 197