Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2023

На Хмельниччині повідомлено про підозру водієві, який у нетверезому стані вчинив ДТП зі смертельними наслідками

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури повідомлено про підозру 49-річному жителю м. Дунаївці за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).
 
Аварія сталася 26 грудня близько 14:00 на автодорозі Дунаївці - Грушка поблизу села Мушкутинці.
 
Водій BMW X5 зіткнувся з автомобілем ВАЗ 21110. Внаслідок аварії 46-річний водій ВАЗу отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні. Наступного дня від отриманих травм він помер.
 
За допомогою «драгера» поліцейські встановили, що винуватець ДТП був у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові перевищував норму у 8,5 разів.
 
Його затримали в порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 587