Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2023

Прокурори відстояли покарання у виді довічного позбавлення волі за подвійне вбивство для жителя Хмельниччини

За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту Хмельницьким апеляційним судом залишено без змін вирок Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, яким 31-річного жителя Кам’янеччини засуджено до довічного позбавлення волі.
 
Подвійне вбивство сталось у травні минулого року в с. Жванець на Кам’янеччині. Троє знайомих, двоє чоловіків та жінка, разом розпивали алкоголь в помешканні засудженого.
 
На ґрунті ревнощів між чоловіками виникла бійка, під час якої господар будинку металевим розвідним ключем спричинив односельчанину смертельні тілесні ушкодження. Жінка намагалась розборонити чоловіків, але він і її вдарив ключем по голові, від чого потерпіла померла на місці події.
 
Щоб приховати вчинений злочин, зловмисник сховав тіла у підвалі будинку, де мешкав, ретельно прибрав оселю і втік у сусіднє село на автомобілі суперника, прихопивши ще й його мобільний телефон.
 
У поліцію звернулася матір вбитого. Вона повідомила, що її син зник. Аналогічні звернення надійшли від родичів вбитої жінки.
 
Засуджений оскаржив вирок в апеляційному суді.
 
Однак, суд погодився з доводами прокурора, що призначене чоловіку покарання є справедливим заходом примусу.
 
Наразі він відбуває призначене йому покарання.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 511