Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2023

Правоохоронцями Хмельниччини викрито злочинну групу, яка займалась незаконною реалізацією фальсифікованих підакцизних товарів (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури в межах кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 Кримінального кодексу України припинено незаконну діяльність групи осіб, яка займалась виготовленням та збутом фальсифікованих підакцизних товарів, у  тому числі з підробленими марками акцизного податку.
 
За даними слідства, фігуранти, з метою отримання прибутків, застосовуючи методи конспірації, здійснювали реалізацію незаконно виготовлених підакцизних товарів через заклади торгівлі на території міста.
 
Слідчими СУ ГУ Нацполіції області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР НП України проведено більше 10 санкціонованих обшуків.
 
За результатами проведених заходів за місцями зберігання та збуту  фальсифікату вилучено понад 1000 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції, картонні коробки типу «beg-in-box» різної ємності, мобільні телефони та грошові кошти.
 
Наразі проводиться комплекс слідчих дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.
 
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 350