Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2023

Ошукала в соцмережі 120 людей - судитимуть хмельничанку

Прокурорами Окружної прокуратури м. Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 33-річної хмельничанки за фактом шахрайства, вчиненого повторно, шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки (ч. 3 ст. 190 КК України).
 
Жінка на початку січня 2022 року вирішила організувати незаконну схему шахрайського заволодіння грошовими коштами, шляхом фіктивного продажу товарів в соціальній мережі.
 
На фейковій сторінці винахідлива хмельничанка продавала неіснуючі товари – від предметів одягу до предметів для домашнього вжитку. Обов’язковою умовою була повна оплата. Однак замовлення люди так і не отримали.
 
Жертвами зловмисниці стали 120 потерпілих. Сума завданої шкоди становить понад 71 тис грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2153