Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2023

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник провів спільну нараду з питань попередження порушень у сфері дорожнього руху (ФОТО)

Сьогодні, 22 серпня, у Хмельницькій обласній прокуратурі під головуванням очільника відомства відбулась спільна нарада керівників правоохоронних та інших державних органів з питань попередження порушень у сфері дорожнього руху.
 

Захід відбувся за участі виконувача обов’язків голови Хмельницької військової державної адміністрації Сергія Тюріна, начальника ГУНП в області Руслана Герасимчука, заступника директора Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому Олександра Томусяка.
 

Також участь у нараді взяли керівники правоохоронних та інших уповноважених у цій сфері органів.
 

Розпочинаючи, Олексій Олійник зауважив, що у цьому році на дорогах Хмельниччини загинуло більше 60 людей.
 

«Ця сумна статистика вимагає від присутніх злагодженості у спільній реалізації усіх можливих заходів щодо попередження таких фактів», - додав він.
 

На спільній нараді розглянуто питання збільшення на території області камер фотовідеофіксації правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі, попередження вчинення правопорушень водіями в стані алкогольного сп’яніння, вчинення ДТП за участю військовослужбовців, а також стану досудового розслідування кримінальних правопорушень за фактами ДТП.
 

Під час обговорення учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів для підвищення ефективності роботи на вказаному напрямку.
 
 

кількість переглядів: 1106