Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2023

На Хмельниччині черговий наркоторговець постане перед судом

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 34-річного хмельничанина за фактами незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені повторно у великих та особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
 
Чоловік замовляв особливо небезпечні психотропні речовини через Телеграм-канал, розфасовував та планував збувати методом закладок.
 
«Товар» отримував у поштовому відділенні.
 
В ході проведення обшуків у нього вилучено заготовлені для збуту згортки із забороненими речовинами - понад 6 г PVP, майже 7 г МДМА та  близько 40 г ММС.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Хмельницьким районним управлінням поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 10711