Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2023

Керівник Хмельницької обласної прокуратури відвідав державну установу «Шепетівська виправна колонія (№ 98)» (ФОТО)

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник відвідав державну установу «Шепетівська виправна колонія (№ 98)» та Шепетівську багатопрофільну лікарню ЦОЗ ДКВС в Хмельницькій області, де проходять лікування засуджені.
 
Під час візиту увагу зосереджено на додержанні конституційних прав в’язнів, їх медико-санітарному та матеріально-побутовому забезпеченні, додержанні протиепідемічних заходів, стану залучення їх до роботи, належному забезпеченні у сфері цивільного захисту від надзвичайних ситуацій та облаштуванні відповідних укриттів.
 
Очільник відомства провів особистий прийом засуджених.
 
Питання, порушені перед прокурором, стосувалися здебільшого умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, визначення останнього дня строку відбування покарання, зарахування відбутого терміну покарання у виді обмеження волі до покарання у вигляді позбавлення волі. На всі питання в’язні отримали ґрунтовні відповіді.
 
 
Довідково: колонія є однією з найбільших пенітенціарних установ України закритого типу, де відбуває покарання 579 засуджених. Розташована вона поблизу с. Климентовичі Шепетівського району Хмельницької області.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 957