Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2023

Підтримка і захист підприємництва на Хмельниччині: прокуратура налагоджує діалог з представниками бізнес-спільнот

Питання захисту прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності під час розслідування кримінальних проваджень обговорили 04 квітня 2023 року в Хмельницькій обласній прокуратурі.
 
У заході взяли участь заступник керівника обласної прокуратури Олександр Самбір, представники Офісу Генерального прокурора, керівництво Торгово-промислової палати та ГУ ДПС в області і представники бізнес-асоціацій Хмельниччини.
 
Під час зустрічі учасники акцентували увагу на важливості захисту прозорого бізнесу та недопущенні тиску на нього з боку правоохоронних органів. Крім того, підняли питання боротьби, у співпраці з громадськістю та сумлінними підприємцями, зі злочинними проявами недоброчесних підприємців.
 
«Сьогодні вкрай важливим питанням є створення передумов для інвестування в економіку України, розвитку підприємств та забезпечення гарантій для доброчесного бізнесу, а запорукою цього має бути справедлива робота правоохоронних органів, довіра до державних інституцій та недопущення неправомірного втручання правоохоронців у діяльність підприємств», – підкреслив заступник керівника обласної прокуратури.
 
Прокурори поінформували представників бізнес-асоціацій про свою роботу задля захисту підприємців, які чесно працюють, дотримуючись вимог законодавства.
 
Підприємці ж розповіли про свій досвід співпраці та висловили сподівання на конструктивну взаємодію із правоохоронцями.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 930