Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2023

Повідомлено про підозру п’яному водію, який у комендантську годину намагався підкупити поліцейських

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького повідомлено про підозру 31-річному хмельничанину за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).
 
Подія сталася 15 січня близько 01:30 ночі в обласному центрі. Поліцейські зупинили водія автомобіля «Лексус», який порушив комендантську годину.
 
Під час спілкування правоохоронці помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити перевірку він відмовився. Коли ж почали складати  адміністративні матеріали, водій запропонував патрульним хабаря, залишивши в службовому автомобілі 25 тисяч гривень.
 
Патрульні одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
 
Підозрюваному загрожує декілька альтернативних видів покарання, найсуворіше з яких — позбавлення волі на термін до 4 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1189