Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2022

Працівники прокуратури привітали дітей, які прибули з окупованих територій на Хмельниччину із днем Святого Миколая Чудотворця (ФОТО)

День Святого Миколая чекають не лише діти, а й дорослі, адже свята та подарунків хочеться всім. Цього року у ролі Святих Миколаїв виступають правоохоронці, представники державних структур, просто небайдужі люди, які готують та передають подарунки часто зовсім незнайомим людям.
 
Прокурори також не залишились осторонь та привітали малечу із днем Святого Миколая Чудотворця.
 
Завітали до сімей, які втекли від війни та отримали прихисток в різних регіонах області, з приємними та корисними подарунками. Родинам подарували одяг, побутові речі та техніку, ковдри, продукти харчування і, звичайно, солодкі подарунки.
 
Для Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик», де перебувають дітки, позбавлені батьківського піклування, придбали генератор та солодощі. Побажали їм благодаті, миру та здійснення найзаповітніших мрій. В свою чергу вихованці закладу порадували гостей веселим настроєм та святковим концертом. А щаслива дитяча посмішка – найголовніший подарунок!
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 357