Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2022

У Хмельницькому судитимуть чоловіка, який побив дерев’яним брусом місцевого мешканця (ФОТО)

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького направлено до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного уродженця Закарпатської області за фактами вчинення хуліганства та спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 122 КК України).
 
Подія сталась 5 вересня цього року у середмісті Хмельницького.
 
Двоє місцевих мешканців допомогли дівчині повернути мобільний телефон, який у неї відібрали представники ромської національності.
 
Під час спілкування між чоловіками та обвинуваченим виникла сварка, в ході якої останній накинувся на одного з опонентів з дерев’яним брусом, який попередньо відірвав від лавки та наніс  потерпілому удар в голову, спричинивши перелом склепіння черепа.
 
Його затримано в порядку ст. 208 КК України. Наразі він перебуває під вартою.
 
Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 941