Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2022

Торгували метадоном та димедролом – трьом хмельничанам повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури трьом хмельничанам повідомлено про підозру за фактами незаконного придбання, зберігання, збуту наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів, вчиненими повторно (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України).
 

Двоє чоловіків та жінка систематично торгували наркотиками у різних районах обласного центру. Вони збували наркотичний засіб «метадон» та сильнодіючий лікарський засіб «димедрол».
 

Правоохоронцям вдалося задокументували декілька фактів реалізації і отримати достатньо доказів для затримання підозрюваних в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 

За результатами обшуків з їх помешкань вилучено таблетки метадону, соннату, димедролу, грошові кошти, отримані злочинним шляхом, та інші речові докази.
 

Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.
 

Зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН НП України.

 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1097