Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2022

Повідомлено про підозру хмельничанці, яку затримано з партією психотропів на пів мільйона гривень (ФОТО)

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького повідомлено про підозру хмельничанці у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розміріх (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).
 
Бажаючи заробити легких грошей, 38-річна жінка почала працювати на один із інтернет-магазинів, який «спеціалізувався» на незаконному продажі психотропних речовин. Вона отримувала через поштовий зв’язок заборонений товар, щоб в  подальшому реалізувати серед наркозалежних осіб у Хмельницькому.
 
Фігурантку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України одразу після отримання чергової партії наркотиків біля одного з поштових відділень.
 
За результатами проведення обшуків у зловмисниці вилучили близько кілограма особливо небезпечної психотропної речовини - PVP, готові до збуту закладки, електроні ваги та засоби для фасування.
 
За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить приблизно пів мільйона гривень.
 
Підозрюваній обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Їй загрожує до 12-ти років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Хмельницького районного управління ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НП України та Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 924