Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2022

До 6 років ув’язнення загрожує жителю Білогір’я, який зберігав дитячу порнографію

Шепетівською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 47-річного мешканця смт Білогір’я за фактом зберігання дитячої порнографії без мети розповсюдження або збуту (ч. 1 ст. 301-1 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, чоловік скачував у мережі Інтернет файли, що містять ознаки дитячої порнографії для власного використання.
 
Під час обшуків у його оселі правоохоронці вилучили комп’ютер, на якому знаходились докази причетності до злочину.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
 
Довідково: санкція ч. 1 ст. 301-1 КК України передбачає покарання у виді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк від 2 до 6 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1665