Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2022

Правоохоронці Хмельниччини вилучили наркотиків майже на 1 мільйон гривень

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького спільно з працівниками Хмельницького районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області, за оперативного супроводу управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ в області, затримано двох ділків, у яких вилучили близько кілограма наркотиків вартістю в мільйон гривень.
 
Вчора, 27 квітня, поблизу одного з поштових відділень правоохоронці затримали 24-річного місцевого жителя, у якого виявили 6 пакунків з кокаїном, амфетаміном та канабісом, уже готових до відправлення.
 
Хлопець передавав чи пересилав оптові партії наркотиків «закладчикам».
 
Під час обшуку у помешканні затриманого правоохоронці вилучили кокаїн, амфетамін, канабіс, PVP та майже 1,5 тисячі психотропних таблеток. А також електронні ваги та пакувальний матеріал.
 
Цього ж дня у Хмельницькому поліцейські затримали 24-річного «закладчика» із Красилова. У молодика вилучили 84 згортки з амфетаміном, PVP та канабісом.
 
Обох зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Наразі одному з затриманих повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, іншому – за ч. 3 ст. 307  Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
Їм загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років за ч. 2 ст. 307 ККУ та до 12 років – за ч. 3 ст. 307 ККУ, з конфіскацією майна.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1462