Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2022

У Хмельницькій обласній прокуратурі відбулась зустріч з представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини (ФОТО)

У Хмельницькій обласній прокуратурі відбулась зустріч із регіональним представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Оксаною Кізаєвою, представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в центральних областях Валерієм Ольховим та головним спеціалістом Регіонального представництва Оксаною Шейгец.
 
У ході зустрічі обговорено шляхи підвищення взаємодії та співпраці, спрямованої на забезпечення дотримання прав ув’язнених та засуджених у закладах пенітенціарної системи Хмельниччини.
 
«Вказані питання постійно перебувають у полі зору керівництва прокуратури, яким неодноразово здійснювались візити до виправних установ області» - зауважив заступник керівника обласної прокуратури Олександр Самбір.
 
Він підкреслив позитивну практику проведення спільних робочих зустрічей та здійснення спільних особистих прийомів в’язнів у місцях несвободи, а також про необхідність розширення методів та форм такої взаємодії. 
 
Сторони домовились про продовження виконання спільних заходів та подальшу співпрацю.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1299