Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2021

5000 доларів США за сприяння в усиновленні – судитимуть ексначальницю Служби у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації (ФОТО)

Хмельницька обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом одержання неправомірної вигоди начальницею Служби у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації (ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України).
 

За даними слідства, жінка пообіцяла подружжю сприяння у прийнятті рішення про усиновлення малолітньої дитини. Таку «допомогу» посадовиця, яка більше 20 років очолювала службу, оцінила у 5 тис доларів США.
 

Викрито її 13 липня 2021 року після одержання цієї суми.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в області.
 

Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1722