Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2021

На Хмельниччині викрито та припинено канал розповсюдження наркотиків через Інтернет (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури у взаємодії зі слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області та працівниками управління боротьби із наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НП України проведено санкціонований обшук у 39-річного мешканця міста Хмельницький, який є адміністратором Телеграм-каналу, через який розповсюджувались наркотики.
 
Обшук проводився в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.ч. 2, 3 ст.307 КК України.
 
У чоловіка вилучили прекурсори та наркотичні речовини (PVP, амфетамін, канабіс) в особливо великих розмірах, орієнтовною вартістю за цінами чорного ринку - 200 тис гривень, які він фасував по дозах і продавав через мережу Інтернет.
 
Наразі фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1318