Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2021

Правоохоронцями Хмельниччини викрито посадовців, які за неправомірну вигоду «закрили очі» на незаконну порубку лісу (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури начальнику підрозділу однієї із дорожніх служб та ліснику комунального підприємства повідомлено про підозру за фактами систематичного одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).
 

Нагадаємо, у червні правоохоронцями викрито групу осіб, які здійснювали незаконну порубку лісу на території Кам’янець-Подільського району та завдали цим шкоду на суму понад 3 млн грн.
 

У межах вказаного провадження встановлено, що злочинній діяльності сприяли керівник підрозділу однієї із дорожніх служб та лісник, відповідальні за збереження насаджень. За неправомірну вигоду вони не вживали жодних заходів щодо припинення порубок та не повідомляли про це правоохоронні органи.
 

За попередніми даними сума отриманої ними з березня по травень 2021 року неправомірної вигоди склала близько 50 тис грн.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в області.
 

Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України та Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1688