Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2021

Сергій Гриценко розповів про роботу Хмельницької обласної прокуратури на сесії обласної ради (ФОТО)

Сьогодні, 15 вересня, виконувач обов’язків керівника Хмельницької обласної прокуратури Сергій Гриценко виступив на сесії Хмельницької обласної ради з інформацією про діяльність органів прокуратури.
 

Він коротко зупинився на результатах роботи органів прокуратури та акцентував увагу на діяльності відомства з пріоритетних напрямків.
 

«Прокурорами упродовж півріччя забезпечено процесуальне керівництво у понад 45 тисячах кримінальних проваджень, досудове розслідування у п’ятій частині яких закінчено. Результатом належного підтримання працівниками прокуратури публічного обвинувачення стало ухвалення судами 800 обвинувальних вироків», - зауважив Сергій Гриценко.
 

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави у суді, з початку року пред’явлено позови на суму більше як 420 млн грн, судами задоволено позови на суму майже 350 млн грн, виконано рішень судів на 195  млн грн.
 

Прокурор акцентував увагу на захисті інтересів держави в земельній та бюджетній сферах, питаннях додержання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Повна інформація про результати роботи органів прокуратури Хмельницької області за перше півріччя 2021 року міститься за посиланням https://khmel.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=300213&fp=60
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1940