Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2021

Викрито трьох хмельничан, які через Telegram-канал торгували психотропними речовинами (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими ГУНП в області повідомлено про підозру трьом мешканцям обласного центру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут психотропної речовини, вчинений повторно).
 

Спільників викрито у взаємодії зі співробітниками відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Департаменту кіберполіції Нацполіції України, управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України та Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.
 

Чоловіки віком 24, 26 та 27 років систематично збували заборонені речовини шляхом розміщення так званих «закладок», фотографії який відправляли замовникам через Telegram-канал.
 

У них вилучено наркотичні та психотропні речовини, заготовлені для продажу, кошти, комп’ютерну техніку та транспортні засоби, які застосовувались у злочинній діяльності.
 

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на з’ясування усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень.
 
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1876