Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2021

Керівник Хмельницької обласної прокуратури відвідав Замкову виправну колонію (ФОТО)

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник відвідав Державну установу «Замкова виправна колонія №58» у Шепетівському районі, де відбуває покарання 194 засуджених, половина з яких – до довічного позбавлення волі.
 

Особливу увагу під час візиту зосереджено на питаннях додержання конституційних прав в’язнів, їх матеріально-побутовому та медико-санітарному забезпеченню, додержанню протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19, та стану залучення їх до роботи.
 

Керівник прокуратури здійснив обхід жилих, побутових та виробничих приміщень виправної колонії.
 

Також він поспілкувався із засудженими, яких цікавили питання порядку дострокового звільнення та застосування заохочень, розгляду їх звернень іншими правоохоронними органами.
 

Довідково: Державна установа «Замкова виправна колонія №58» - колонія максимального рівня безпеки для утримання засуджених в умовах суворої ізоляції в звичайних житлових приміщеннях та приміщеннях камерного типу для утримання засуджених до довічного позбавлення волі.
 

Установа створена у 1960 році та розташована у м. Ізяслав в будівлі пам'ятника архітектури XVII століття – у монастирі ордена бернардинів.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1637