Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2021

Прокуратура оскаржує правомірність підвищення ціни закупленого для навчальних закладів міста Хмельницького природного газу

Окружною прокуратурою міста Хмельницького заявлено позов з вимогами про визнання недійсними додаткових угод до договору про закупівлю Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради  природного газу.
 

У січні цього року за результатами відкритих торгів тендерним комітетом обрано найвигіднішу пропозицію учасників та із переможцем укладено договір про закупівлю газу на загальну суму понад 1 млн грн.
 

Попри досягнутих домовленостей щодо ціни, упродовж січня-квітня шляхом укладення додаткових угод сторони протиправно збільшили її майже удвічі. Таким чином вартість газу стала вищою за ціни, які пропонувались іншими учасниками торгів.
 

«Замість обумовлених 206 тисяч кубічних метрів обсяги постачання зменшено до 107 тисяч, а різниця у переплаті коштів за отримані послуги з поставки газу за п’ять місяців уже сягає 400 тисяч гривень», - повідомив керівник окружної прокуратури Іван Комар.
 

Позов прокуратури перебуває на розгляді у Господарському суді Хмельницької області.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1734