Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2021

Хмельницькою обласною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом неправомірного розпорядження майном виправної колонії

Хмельницькою обласною прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовими особами службовим становищем).
 

В межах реалізації функції нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, прокурорами у взаємодії із співробітниками Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області виявлено факт неправомірного розпорядження державним майном.
 

Службовими особами державного підприємства кримінально-виконавчої служби з приховуванням фактичних орендних відносин у користування суб’єкта господарювання передано приміщення складу площею майже 1,5 тис м кв.
 

Повноважень розпоряджатись нерухомістю без відома та погодження Міністерства юстиції України, а також Регіонального відділення Фонду державного майна України по Хмельницькій області вони не мали.
 

Внаслідок цього за попередніми підрахунками до бюджету не надійшло більше 800 тис грн.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1293