Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2021

За принципової позиції прокуратури мешканець Волочиського району, який до смерті побив рідну матір, 7 років 6 місяців проведе за ґратами

Працівниками Городоцької  місцевої прокуратури у суді доведено вину  мешканця Волочиського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.


Досудовим розслідуванням, проведеним за процесуального керівництва місцевої прокуратури Волочиським відділенням Городоцького відділу ГУНП в області, встановлено, що 46-річний чоловік, який проживав спільно зі своєю матір’ю,  27 вересня 2020 року, влаштувавши сварку, накинувся на неї з кулаками. Будучи в нетверезому стані, розлючений злочинець бив стареньку і у голову, і у інші частини тіла.
 

Понівечена жінка за медичною допомогою не звернулась та через півтори доби від отриманих травм померла у власному будинку.
 

Як повідомив виконувач обов’язків керівника місцевої прокуратури Роман Олійник, за результатами судового розгляду Волочиським районним судом винесено обвинувальний вирок, згідно з яким підсудному призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1658