Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.12.2020

Працівнику слідчого ізолятора, який намагався пронести в установу наркотики, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту (ФОТО)

Викритому у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин інспектору Державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 

В ході досудового розслідування, яке за процесуального керівництва обласної прокуратури здійснюється слідчим управлінням ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, встановлено, що інспектор намагався збути заборонені речовини ув’язненому.
 

Заступаючи на службу, згорток із речовинами, які містять метадон, канабіс та амфетамін, він заховав до свого особистого форменого одягу – у кишеню бушлату. Однак реалізувати злочинний намір правоохоронцю не вдалось, оскільки під час огляду їх було вилучено.
 

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів з метою їх збуту). 
 

Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на з’ясування усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 


Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1759