Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.12.2020

Два місяці тримання під вартою без права внесення застави – підозрюваному у вчиненні смертельної ДТП громадянину Республіки Туреччина обрано запобіжний захід (ФОТО)

За принципової позиції прокуратури підозрюваному в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 грудня цього року о пів на другу ночі поблизу с. Томашівка Ярмолинецького району.
 

Керуючи автомобілем марки «AUDI A6» у стані алкогольного сп’яніння, громадянин Республіки Туреччина допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ».
 

Внаслідок цього водій та пасажир автомобіля «ВАЗ» від отриманих травм загинули на місці події, ще двоє пасажирів госпіталізовано до лікувального закладу.
 

Водію автомобіля «AUDI A6» повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області.
 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1541