Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2020

Завдяки втручанню Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури недобросовісний орендар комунального майна сплатить до бюджету 300 тис грн

За позовом Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури господарським судом Хмельницької області прийнято рішення про стягнення до бюджету заборгованості за договором оренди нерухомого комунального майна.
 

Ще у 2010 році Кам’янець-Подільською міською радою одному із підприємств в оренду для облаштування молодіжно-розважального центру та кінозалу передано нежитлове приміщення колишнього кінотеатру площею 3,5 тис кв м.
 

У порушення умов укладеного правочину, упродовж 2017-2018 років орендар плату за користування майном у повному обсязі не вносив, внаслідок чого виникла заборгованість на загальну суму близько 300 тис грн.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Олександр Гончар, вказане стало підставою для захисту прокурором інтересів держави та стягнення боргу в судовому порядку.
 

Відтак, завдяки втручанню прокуратури недобросовісний орендар виконає свої зобов’язання у повному обсязі та сплатить кошти до місцевого бюджету.
 
Пресслужба Хмельницької обласнї прокуратури

кількість переглядів: 1556