Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2020

Правоохоронними органами Хмельниччини викрито злочинну групу, яка займалась незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв

Завдяки скоординованим обласною прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області спільно із управлінням стратегічних розслідувань Нацполіції в області виявлено та припинено незаконну діяльність групи осіб, яка займалась виготовленням та збутом фальсифікованого алкоголю.
 

Встановлено, що четверо мешканців Хмельницької та Вінницької областей з метою особистого збагачення виготовляли фальсифікат – горілку, віскі та коньяк, які фасували в ПЕТ- пляшки різної ємності.
 

Виготовлену продукцію вони збували, у тому числі на території речового ринку м. Хмельницького.
 

Сьогодні, 18 грудня, завдяки вдало спланованій та проведеній спецоперації, під час проведення 10 санкціонованих обшуків за місцями виготовлення та зберігання фальсифікату виявлено та вилучено понад тисячу літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції та спирту, а також спеціальне обладнання для їх виготовлення та пакування.
 

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський, завдяки злагодженій роботі правоохоронців вдалось попередити введення цієї продукції в господарський обіг.
 

За вказаним фактом слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, за процесуального керівництва галузевого відділу обласної прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1899