Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2020

За принципової позиції прокуратури мешканець м. Красилів за вчинені розбій та крадіжку за ґратами проведе 7 років

За результатами розгляду апеляційної скарги обвинуваченого, Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок Хмельницького міськрайонного суду, яким йому призначено покарання у виді 7 років 3 місяців  позбавлення волі з конфіскацією майна.
 

У результаті проведеного за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчими Красилівського відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що у травні 2018 року раніше судимий за злочини проти власності 58-річний місцевий мешканець проник до одного з будинків у м. Красилів та викрав звідти кошти та майно.
 

Через тиждень зловмисник повторив спробу протиправного заволодіння чужим майном та проник у інший будинок. Однак був пійманий «на гарячому», оскільки господар перебував вдома. Тоді розбійник напав на нього, завдав тілесних ушкоджень та втік разом з мобільним телефоном потерпілого.
 

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло), ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.
 

«З призначеним вироком суду першої інстанції покаранням засуджений не погодився та оскаржив його в апеляційному порядку, однак цю скаргу залишено без задоволення», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олексій Луговий.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1432