Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2020

Два місяці тримання під вартою без права внесення застави – двом підозрюваним у перестрілці в м. Городок обрано запобіжний захід

За принципової позиції прокуратури двом підозрюваним у вчиненні зухвалих хуліганський дій із застосуванням вогнепальної зброї обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
 

Подія сталась 29 листопада цього року в м. Городок Хмельницької області.
 

В межах досудового розслідування, яке проводиться за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області, встановлено, що група молодиків, перебуваючи поблизу одного з продуктових магазинів, безпідставного спричинила бійку з іншими місцевими мешканцями.
 

Нехтуючи присутністю сторонніх людей, зловмисники, намагаючись самоутвердитись шляхом приниження інших, демонстрували своє зневажливе ставлення до оточуючих та зверхність.
 

Згодом спільники застосували заздалегідь підготовлену гладкоствольну вогнепальну зброю та здійснили постріли в натовп.
Внаслідок цього вогнепальні поранення отримало четверо чоловіків.
 

Після вчиненого хулігани втекли з місця злочину та, завдяки злагодженій роботі правоохоронців, місцезнаходження двох з них уже встановлено. Затримано їх у м. Вишневе Київської області.
 

Наразі вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України  (хуліганство, вчинене групою осіб та із застосуванням вогнепальної зброї).
 

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії, вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин та осіб, причетних до вчинення злочину.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1659