Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2020

На семінарі у Хмельницькій обласній прокуратурі обговорили особливості здійснення управління арештованими активами та шляхи співпраці з територіальним управлінням АРМА (ФОТО)

Сьогодні, 13 жовтня 2020 року, в обласній прокуратурі проведено семінар з питань здійснення управління арештованими активами.
 

Відкриваючи захід, керівник обласної прокуратури Олексій Олійник відмітив, що це питання наразі є актуальним та закликав учасників активно використовувати передбачені законодавством можливості під час здійснення процесуальних повноважень в межах кримінального провадження.
 

Начальник Центрально-західного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Станіслав Серьогін спільно із головними спеціалістами територіального управління Анатолієм Бураком, Андрієм Загороднім та Андрієм Топольницьким розповіли присутнім про діяльність АРМА, а також  про особливості здійснення управління арештованими активами.
 

Під час обговорення присутні обмінялись думками та пропозиціями щодо шляхів подальшої співпраці з метою сприяння процесуальній діяльності прокурорів у кримінальному провадженні.

Основні напрямки такого співробітництва між органами прокуратури та Центрально-західним МТУ АРМА закріплено Меморандумом, підписаним Олексієм Олійником та Станіславом Серьогіним.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1775