Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2020

Правоохоронцями Хмельниччини викрито злочинну групу, яка займалась збутом амфетаміну та канабісу (ФОТО)

За ефективного процесуального керівництва галузевого відділу Хмельницької обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області спільно із працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН НПУ викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом наркотичних речовин.
 

Встановлено, що двоє мешканців Кам’янець-Подільського району, з метою незаконного збагачення, збували на території обласного центру та міста Кам’янця-Подільського психотропну речовину амфетамін та особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс.
 

Аби приховати свою злочинну діяльність, один із спільників доставляв клієнтам наркотики під виглядом водія таксі, а інший – працюючи продавцем на ринку.
 

За результатами проведення санкціонованих судом обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено канабіс, амфетамін, приладдя для виготовлення наркотичних засобів, а також зброю.
 

Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин складає близько чверті мільйона гривень.
 

За вказаними фактами слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, в межах якого двом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб).
 

За клопотаннями сторони обвинувачення підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на з’ясування усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень та завершення досудового розслідування.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2000