Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2020

Правоохоронцями Хмельниччини вилучено фальсифікований алкоголь та тютюнові вироби на суму майже 700 тис грн (ФОТО)

Завдяки скоординованим Хмельницькою обласною прокуратурою та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області спільно із управлінням стратегічних розслідувань Нацполіції в Хмельницькій області виявлено та припинено незаконну діяльність мешканця області, який через мережу торгових точок проводив реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки, розлитої у картонну тару типу «Bag-in-Box» та тютюнових виробів (сигарет різних найменувань) без марок акцизного податку встановленого зразка.
 

Постачання незаконно виготовлених тютюнових виробив та подрібненого тютюну йому здійснював мешканець Тернопільської області, який вдома організував та налагодив переробку сировини для незаконного виготовлення сигарет – тютюну (сушку, подрібнення з використанням спеціального обладнання), який в подальшому незаконно реалізовував на території Тернопільської, Хмельницької та ряду інших областей. 
 

За результатами проведення ряду санкціонованих судом обшуків у межах кримінального провадження за ч. ч. 1, 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення підакцизних товарів) виявлено та вилучено товари підакцизної групи орієнтовною вартістю 680 тис грн.
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1859