Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2020

До трьох місяців арешту засуджено мешканця Ярмолинецького району, який порушив заборону керувати транспортними засобами

Прокурорами Городоцької місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Ярмолинецького району в умисному невиконанні постанови суду про позбавлення права керування транспортним засобом.
 

Ще у червні минулого року чоловіка визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), на нього накладено адміністративне стягнення у виді штрафу та позбавлено права керувати транспортом на 1 рік.
 

Незважаючи на вказане рішення суду, а також те, що його посвідчення водія було вилучено, правопорушник порушував відповідну заборону та продовжував керувати транспортним засобом без відповідних документів. Так, за це його вісім разів було притягнуто до адміністративної відповідальності.
 

Окрім того, у січні цього року поліцейськими зафіксовано факт повторного керування правопорушником транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Бантюк, вказану особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 КК України (умисне невиконання постанови суду, що набрала законної сили).
 

За вироком суду засудженому призначено покарання у виді 3 місяців арешту.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
 

кількість переглядів: 1936