Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2020

Прокуратурою області до суду направлено обвинувальний акт відносно учасника смертельної ДТП у Хмельницькому районі

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України в області завершено досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смертельні наслідки.
 

Подія сталась у грудні минулого року у с. Вовча Гора Хмельницького району. Водій автомобіля ZAZ 1102ZNH, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на узбіччя та здійснив наїзд на двох пішоходів.
 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна з пішоходів отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості, інша жінка – травми не сумісні з життям.
 

За результатами досудового розслідування стосовно водія, який порушив Правила дорожнього руху України, до Хмельницького міськрайонного суду направлено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило середньої тяжкості тілесні ушкодження та смерть потерпілого).
 


Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1802