Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2020

Мешканця Шепетівського району засуджено за розбійний напад на 83-річну жінку

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Шепетівського району у вчиненні розбою.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Полонського відділення Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, досудового розслідування встановлено, що 31-річний чоловік у вечірню пору доби у вересні минулого року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирішив вчинити розбійний напад на 83-річну жінку.
 

Реалізовуючи свій злочинний умисел, він прийшов на подвір’я до потерпілої та попросив води, після чого накинувся на жінку з кулаками та почав вимагати у неї гроші.
 

Коли ж вона повідомила, що коштів немає, зловмисник підпалив на ній одяг та погрожував позбавити життя.
 

Побоюючись за себе, жінка віддала нападнику сумку, в якій знаходились документи та усі наявні у неї гроші – 47 грн, які розбійник витратив на алкоголь.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України.
 

Вироком Шепетівського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2275