Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Нечистим на руку працівникам не місце в органах прокуратури

Вчора, 14 травня, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, затримано прокурора одного з відділів прокуратури області.
 

Досудове розслідування кримінального провадження за вказаним фактом здійснюється Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України.
 

Прикро, що такий факт має місце незважаючи на проведену прокуратурою області кропітку профілактичну та превентивну роботу з попередження ганебних вчинків серед працівників органу.
 

Керівництво прокуратури області займає принципову позицію у протидії неправомірним діям працівників прокуратури, у тому числі ганебним вчинкам та будь-яким іншим порушенням службової дисципліни, та забезпечує повне сприяння у цьому уповноваженим правоохоронним органам.
 

Нагадуємо, що з метою своєчасного отримання інформації та оперативного реагування на факти корупції та інших ганебних вчинків в органах прокуратури функціонує «телефон довіри» та «електронна пошта довіри».
 

Приймання повідомлень про вищезазначені факти на «телефон довіри» проводиться у робочий час щодня, крім вихідних за номером (0382) 75-51-39, (0432) 32-92-32, а на «електронну пошту довіри» [email protected] - цілодобово.
 

Детальніше про функціонування «телефонів довіри» та «електронної пошти довіри» за посиланням: khmel.gp.gov.ua/ua/teldovxm.html
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2321