Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

Мешканця Кам’янеччини судитимуть за замах на вбивство власної дружини

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом закінченого замаху на умисне вбивство мешканки с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.
 

У липні цього року 43-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдома влаштував із дружиною суперечку щодо розподілу сімейного бюджету.
 

Під час сварки у нього раптово виник умисел вбити жінку.
 

Кривдник взяв до рук мисливського ножа та, зачинивши двері будинку, наніс жінці удар у груди.
 

На щастя, крики про допомогу почула мати потерпілої, яка потрапила у приміщення через вікно та припинила злочинні дії зятя.
 

Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі життя жінки врятовано.
 

Сам же зловмисник після вчиненого втік з місця події та продовжив розпивання алкогольних напоїв із своїм знайомим.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.
 

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання від вартою.
 


Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2170