Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2017

На Хмельниччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом службового підроблення, що спричинило розтрату близько 50 тис. грн. бюджетних коштів

Старокостянтинівською місцевою прокуратурою виявлено факт  незаконного витрачання бюджетних коштів однієї із селищної рад, що знаходиться на території юрисдикції  прокуратури.
 

Встановлено, що у грудні минулого року на черговій сесії селищної ради прийнято рішення про преміювання службових осіб ради за підсумками роботи у 2016 році в розмірі декількох посадових окладів.
 

Однак, службові особи ради, діючи з корисливих мотивів, внесли до протоколу сесії та вказаного рішення селищної ради недостовірні відомості, зазначивши про надання премії у розмірі не посадових окладів, а середньомісячних заробітних плат.
 

На підставі вказаного рішення витрати місцевого бюджету збільшились майже на 50 тис. грн.
 

 За вказаним фактом Старокостянтинівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
 

Досудове розслідування здійснюється слідчими поліції, на даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2608