Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2016

У Хмельницькому на хабарі викрито податкового ревізора-інспектора

    Учора, 31 березня, прокуратурою Хмельницької області спільно з працівниками Управління СБУ та відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області викрито ревізора-інспектора одного з підрозділів ДПІ в м.Хмельницькому на одержанні неправомірної вигоди.
    Встановлено, що він поставив вимогу фізичній особі – підприємцеві дати неправомірну вигоду у сумі 1000 гривень за те, що без фактичної перевірки складе позитивний висновок про відсутність порушень в його торгівельній діяльності. При цьому попередив підприємця, що за виявлені порушення вимог закону йому би загрожував штраф у сумі 17 тис. гривень.
    Підприємець змушений був погодитись на умови ревізора-інспектора та передав йому в той же день 1000 гривень. Під час одержання неправомірної вигоди податківця затримано «на гарячому».
    Сьогодні слідчим відділом прокуратури області йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, поєднане з вимаганням) КК України.
    Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2305