Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2023

За службову недбалість судитимуть бухгалтера відділу освіти, культури, молоді, спорту однієї із селищних рад Хмельницького району

Прокурорами Летичівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно бухгалтера відділу освіти, культури, молоді, спорту однієї із селищних рад за фактом службової недбалості.
 
Унаслідок неправильного застосування посадовицею тарифікаційної ставки при визначенні окладу практичному психологу навчального закладу було зайво нараховано та виплачено понад 190 тис грн заробітної плати, що спричинило істотну шкоду державним інтересам.
 
Жінку, яка щиро розкаялася у скоєному та добровільно відшкодувала завдану шкоду, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України, і невдовзі вона постане перед судом, який і визначить їй міру покарання.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом ВП №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1035