Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2022

6 років позбавлення волі за передачу дочки в сексуальну експлуатацію – вирок суду стосовно хмельничанки набрав законної сили

За результатами розгляду апеляційної скарги обвинуваченої, Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок Хмельницького міськрайонного суду, яким їй призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі.
 

У червні 2019 року правоохоронцями викрито 42-річну хмельничанку, яка намагалась за 30 тис. грн «здати в оренду» 15-річну доньку.
 

При цьому вона чітко усвідомлювала, що віддає свою дитину в так званий «бордель» для заняття проституцією або для будь-яких інших цілей.
 

Під час одержання частини обумовленої суми коштів в розмірі 20 тис грн жінку затримано.
 

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людиною, вчинена щодо неповнолітньої її батьками).
 

З призначеним вироком суду першої інстанції покаранням сторона захисту не погодилась та оскаржила його в апеляційному порядку, однак цю скаргу залишено без задоволення.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1575