Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2022

Працівника пенітенціарної служби Хмельницького викрито на «оборудках» із амфетаміном

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру старшому сержанту внутрішньої служби чергової частини Хмельницької філії Академії Державної пенітенціарної служби у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).
 
19 червня 2022 року, під час отримання через приватну поштову компанію посилки, в якій знаходився амфетамін, працівника пенітенціарної служби затримали правоохоронці.
 
Підозрюваного відсторонили від займаної посади та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР у місті Хмельницькому за оперативного супроводу працівників УБН в Хмельницькій області ДБН НП України.
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 913